PURE STRAIGHT

Profesionální vyrovnávací kůra se sójovým proteinem a makadamiovým olejem Pure Straight je ideálním řešením pro ty, kteří chtějí přeměnit své vlasy z kudrnatých, vlnitých a rebelských na rovné a hedvábné rovné vlasy.

DLOUHOTRVAJÍCÍ HLADKÝ EFEKT - Po ošetření budou vlasy viditelně proměněné, od krepatých a rebelských až po hladké a hedvábné.

ZLEPŠUJE KOMPATIBILITU - Nafouklé a krepaté vlasy jsou viditelně zkrocené, což umožňuje maximální rozčesatelnost a zkrácení doby úpravy i při následných mytí.

ODSTRAŇUJE EFEKT KREPATĚNÍ - Uzavírá vlasovou kutikulu, chrání ji před vlhkostí a zabraňuje návratu krepatění, a to i v extrémně vlhkých dnech.

DÁVÁ VLASŮM STRUKTURU - Vytváří na vlasech ochranný film, který posiluje jejich strukturu, dodává jim pružnost a zabraňuje lámání.

PRO JAKÝ TYP VLASŮ JE TO VHODNÉ?

Kúra na narovnání Pure Straight je ideální pro všechny typy vlasů a je zaměřena na změnu z kudrnatých, vlnitých, krepatých a nepoddajných vlasů na hladké, měkké a hedvábné.

PŘIROZENĚ KUDRNATÉ VLASY - Pro ty, kteří chtějí změnit svůj vzhled a přejít z kudrnatých na rovné. Po vyhlazovací kúře budou vlasy zdravé, hladké a hebké.

KREPATÝ A NADÝCHANÝ VLASY - Vlhkem mají vlasy tendenci bobtnat a tím kazit vzhled vlasů. Uhlazující kúra odstraňuje nežádoucí krepatění a zkrotí nepoddajné vlasy.

MELÍROVANÉ NEBO CHEMICKY UPRAVENÉ VLASY - Silně ošetřované vlasy mají tendenci k lámání. Suchý a porézní povrch vlasů absorbuje vlhkost a ničí vlasovou strukturu. Pure Straight uzavírá kutikulu, takže vlasy jsou zdravé, pružné a nepropustné pro vlhkost.


AKTIVNÍ SLOŽKY?

Všechny aktivní ingredience přítomné ve složení pracují společně, aby bylo dosaženo maximálních výsledků v každé fázi.

Kyselina glyoxylová je vyrovnávací činidlo obsažené v „Pure Straight Aktivvním Gelu“ je kyselina glyoxylová. Působí hluboce spolu s aminokyselinami vlasu, rozbíjí disulfidické vazby v proteinové struktuře vlasů a vytváří nové v prodlouženém a hladkém tvaru. Žehlička na vlasy použitá při vysokých teplotách pak získaný výsledek zafixuje.

Sojový protein - sója má vysoký obsah bílkovin, lipidů a vitamínu E. Má filmový, antioxidační, kondicionační a ochranný účinek. Pro tyto vlastnosti se od pradávna používá k péči o vlasy. Vyhlazuje kutikulu a napomáhá obnově povrchu vlasového vlákna. Vlasy vypadají poddajnější, lépe upravitelné a snadno se rozčesávají, s dlouhotrvajícím leskem a definicí.

Makadamový olej získaný lisováním za studena ze semen vzácné Australské rostliny, bohatý na hydratační, regenerační a elastické látky, jako je kyselina olejová, palmitolejová, linolová a vitamín E, je ideální pro zlepšení zdraví a vzhledu vlasů. Bojuje proti krepatění, vyživuje suché a lámavé vlasy a působí proti sklonu k lámání a tvorbě roztřepených konečků. Výsledek: jemné, hydratované a lesklé vlasy.


Více informací o produktech "PURE STRAIGHT" naleznete na tomto odkazu PURE STRAIGHT


V PRVNÍCH 72 HODIN !!

Po ošetření si vlasy nemyjte 72 hodin. Vyhněte se trávení času v příliš vlhkém prostředí. Nepoužívejte vysoušeče vlasů při vysokých teplotách – kulmy a žehličky. Neupravujte si vlasy do culíků, copů nebo jiných účesů. Nepoužívejte stylingové přípravky.


VŽDY !!

Vždy používejte řadu PURE STRAIGHT speciálně navrženou tak, aby udržovala vyhlazující ošetření po dlouhou dobu. Chraňte vlasy před vlhkostí. Umyjte si vlasy ihned po kontaktu se slanou vodou nebo chlórem.

SULPHATE FREE

Sulfáty ve vlasové kosmetice jsou celkem užitečné. Díky nim máme ten pocit naprosto čistých vlasů, lehkých jako vánek. Sulfáty vytváří dokonalou bohatou pěnu, která smývá nečistoty a veškerou mastnotu z vlasů. Problémem ovšem je, že sulfáty vysušují jak samotné vlasy, tak i pokožku hlavy. Můžou vlasy oslabovat, způsobovat lupy nebo seboroickou dermatitidu. Způsobují svědění vlasové pokožky a můžou i oslabit vlasové kořínky, a tak způsobit padání vlasů šampon Pure Straight Shampoo je bez těchto povrchově aktivních látek, aby nedošlo k odstranění ochranného filmu vytvořený rovnáním. Péče tak zůstane aktivní déle!


PARFEMACE:

Vůně se otevírá jiskřivým tónem bergamotu v kombinaci s ovocnými tóny liči a malin. Srdce, exploze květinových tónů s kosatcem, jasmínem a lotosovým květem, se rozehřívá na základně s jemným, dřevitým cedrovým tónem, orientálním tónem vanilky a obklopujícím tónem bílého pižma.

  • TOP_SPICY: bergamot, liči, malina
  • HEART_AMBERY: kosatec, jasmín, lotosový květ
  • BASE_WOODY: cedrové dřevo, vanilka, bílé pižmo




Najdete nás: